Om os

Læs mere om Visselulles Vinbar, vores historie og få sat ansigt på vores dedikerede medarbejdere.

Sønderborgs første vinbar

Visselulles Vinbar er Sønderborgs første vinbar, som ligger i hjertet af Sønderborg lokaliseret på Sønder Havnegade. Vi er en af Danmarks mindste vinbarer med et af Danmarks bedste vinkort.


Udover vores omfattende udvalg af vine, kan du også nyde cidere, spiritus, cocktails, øl, te og kaffe hos os. Dog er det vinen, der er hjertet i vores koncept, det afspejles i vores nøje udvalgte vinkort, som dækker topproducenter fra de bedste vindistrikter i verden og i vores stemningsfulde indretning og navn.


I 2022 og 2023 blev Visselulles Vinbar nomineret af Star Wine List til “Best By the Glass List 2022 og 2023” og “Best Digestif List 2023”. En fantastisk anerkendelse af hårdt arbejde igennem de sidste år. En stor tak til vores fantastiske kunder og vores personale, det er jer, der gør Visselulles Vinbar til det, den er.


Kom forbi vinbaren og nyd en god flaske vin eller til en hyggelig snak om vin. Vi glæder os til at se dig!

Kristian Lykke-Krogh

Ejer & Sommelier

Et anerkendt  vinkort

Udforsk vores vinkort, der præsenterer nøje udvalgte vine fra forskellige regioner og årgange verden over, men primært fra Europa.


Fra de ikoniske marker i Bourgogne til de forfriskende bobler i Champagne, fra ungarske vine til italienske vine ogoversøiske vine. Vores sortiment omfatter en bred samling, mest Riesling, Chardonnay og Pinot Noir. Derudover er vores vinkort også kendt for et omfattende udvalg af Louis Roederer, KRUG, Domaine Armand Rousseau og Domaine De La Romanée Conti.


Vores engagement i at tilbyde en exceptionel vinoplevelse understreges også med nomineringer fra StarWine List til "Best By the Glass List" både i 2022 og 2023.

Vi er også stolte af vores spiritussortiment, der repræsenterer en global smagspalette og inkluderer en af landets største samlinger af åbne Macallan-flasker.

Vores passion for kvalitet og mangfoldighed er også blevet anerkendt med en nominering af StarWine List til "Best Digestif List" i 2023.

Visselulles historie

Visselulles Vinbar er opkaldt efter Visselulles Have og en stærk kvindelig havnearbejder, som boede på Søndergade.


Hun var født i 1878 og blev døbt Anne Louise Caecilie Rosette Clausen, men kaldt Visselulle. Hun blev 190 cm høj og efter sigende byens eneste kvindelige havnearbejder nogensinde.


Kælenavnet fik hun af sine kolleger på havnen, fordi hun på lønningsdage hentede sin mand på værtshuset, kastede ham over skulderen og "visselullede" ham hjem.


Hun står som et symbol på mod og styrke. Hendes historie fortsætter med at inspirere os til at skabe et rum, hvor fællesskab og kærlighed mødes i hver serveret dråbe.

Visselulles have

Slå dig ned og oplev freden, omgivet af blomster og buske i Visselulles Have på Søndergade.


Mens du sidder på bænkene, kan du nyde synet af nogle af Sønderborgs velbevarede huse, der blev genopført efter bombardementet i 1864.


Søndergade har en historie som et tidligere arbejderkvarter. Oprindeligt beboet af fiskere og havnearbejdere, sidenhen ansatte på Solofabrikken, som 1888-1988 producerede margarine. Fabrikken strakte sig over begge sider af Solotrappen, der i dag er omgivet af boliger.

Visselulles Have fik sin nuværende indretning og navn i 2018 som en hyldest til områdets historie.


Visselulle blev tidligere anerkendt af byen, da havnearbejderne i 1974 navngav en stor havnekran efter hende.

Følg os

Følg med på vores sociale medier, hvor vi regelmæssigt deler billeder af hverdagen i vinbaren, vores sortiment, dedikerede personale, fantastiske kunder og de spændende events, vi afholder.


Bliv en del af vores fællesskab.

Mød holdet bag vinbaren

Bag hver en flaske på Visselulles Vinbar står vores fantastiske personale bag.

Vores hold består af 12 personer, herunder 3 sommelier og 9 tjenere. Sammen skaber vi en unik atmosfære, hvor kvalitet er nøgleordet.


Opdag vinverdenen sammen med vores personale, der ikke blot elsker vin, men også gerne deler deres egne favoritter fra vinkortet.

Skål!

Mød teamet

KRISTIAN 

EJER & SOMMELIER

DAGMAR

SOMMELIER

PERNILLE

SOMMELIER

TOBIAS

TJENER

KIM

TJENER

MADS

TJENER 

MATHIAS

TJENER

NINA

TJENER

SARAH

TJENER 

FREJA

TJENER

STINE

TJENER

MARIA

TJENER 


Kontakt os


Visselulles Vinbar ApS
CVR 40 96 66 92

Visselulle@visselulles-vinbar.dk
+45 29 36 36 32

Copyright © All Rights Reserved

Links

Adresse

Åbningstider


Mandag - Lukket

Tirsdag - 15.00 - 22.00

Onsdag - 15.00 - 22.00

Torsdag - 15.00 - 22.00

Fredag - 15.00 - 00.00

Lørdag - 14.00 - 00.00

Søndag - Lukket

Følg os